18 May 2019

Fighting with My Family (2019)

Πάμε δυνατά προς τα τέλη Μαΐου και έμεινε μόλις μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Μια εβδομάδα ακόμα για να ακούσουμε τις γνωστές μπαρούφες και μπούρδες των πολιτικάντιδων.

Ο coolAlexis τα παίζει όλα για όλα, και άνοιξε το πακέτο με τα δώρα δίνοντας τη λεγόμενη '13η σύνταξη' στα γερόντια, αλλά μόνο 13η δεν ήταν. Έδωσε ό,τι έδωσε, αλλά να μας πει από που τα βρήκε και αυτά, γιατί για δανεικά μου μυρίζουν. Δανεικά και αγύριστα, όπως πάντα.

Στας εκλογάς, δεν ψηφάμε κανένανε, μιας που διαφωνούμε οριζοντίως και καθέτως με τα παρτάλια που ασχολούνται με την πολιτική. Για να το θέσω πιο 'δημοκρατικά' θα ψηφίσουμε εκείνους που θα βγουν και θα υποστηρίξουν ότι πρέπει τα κόμματα να φύγουν από τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα ή ότι κάθε φορά που έχουμε επεισόδια η αστυνομία θα μπουκάρει στο 'άσυλο' και θα τσιμπάει τα καλόπαιδα. Θα ψηφίσουμε εκείνους που θα μας πουν τι θα γίνει με τα αδέσποτα σκυλιά που έχουν γίνει σαν αρκούδες, με τους δρόμους και τα τροχαία ατυχήματα που τόσοι και τόσοι σκοτώνονται άδικα, με τους χώρους πρασίνου και τα παρατημένα στρατόπεδα. Θα ψηφίσουμε εκείνους που θα κάνουν πράξη μία γαμω-ηλεκτρονική υπηρεσία του Δήμου και της Νομαρχίας (κάνε click ΕΔΩ ρε φούστη μου...), για να μη πάει ο κάθε κακομοίρης και περιμένει 2 ώρες για να πάρει ένα κωλόχαρτο με μια σφραγίδα. Θα ψηφίσουμε εκείνους που θα μιλήσουν για ποιότητα ζωής (σε μια ρημαδιασμένη έστω χώρα...) και όχι για 2-3 φράγκα στην τσέπη. Τέλος, θα ψηφίσουμε εκείνους που θα 'εργάζονται' για το κοινό καλό με μισθό όσο ο ελάχιστος μισθός (+50%). Όποιος δε μπορεί, παρακαλώ να περάσει ο επόμενος.

Και μιας που λέμε για επόμενους (ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, της γνωστής οικογενείας βεβαίως βεβαίως, περιμένει στη γωνία...) ας δούμε και το ταινιάκι που προτείνουμε σήμερις. Fighting with My Family, ή αλλιώς στα ελληνικά, Παλεύοντας με την Οικογένειά μου,

Αγγλική ταινιούλα με αγγλικό χούμορ, αλλά το όνειρό μας βρίσκεται που αλλού? Στο Αμέρικα. WWE λέμε και κλαίμε. 

Η ταινία, η οποία φυσικά βασίζεται σε αληθινή ιστορία, μας δείχνει τη ζωή και τους κόπους μιας νεαράς αγγλιδούλας (βλέπε SarayaKnight aka FlorencePugh) από το εξωτικό Νόργουιτς, και της οικογένειάς της - όλοι παλαιστές - για να πάνε ψηλά και να παλέψουν με τα θηρία. Για τους πιο ψαγμένους, η ταινία μιλάει για την ιστορία της Paige (βλέπε ring name), κοπελίτσα με το ολίγον κορακίσιο μαλλάκι και το goth-metal στυλάκι.

Η ταινία ξεκινάει από το Νόργουιτς και το πως όλη η οικογένεια βγάζει τίμια το ψωμάκι της διοργανώνοντας αγώνες πάλης. Μπαμπάς (RickyKnight aka NickFrost) και Μαμά (JuliaKnight aka LenaHeady) αγγίζουν την τελειότητα. Άτυπος προπονητής της Saraya, είναι ο αδερφός της ο Zak Zodiac (aka JackLowden), ο οποίος τρώει μεγάλη ήττα όταν διαλέγουν για τα δοκιμαστικά του WWE την αδερφή και εμάς μας αφήνουν στην απ' όξω. Ο άλλος ο αδερφός είναι στην φυλάκα και θα μας δώσει τη λύση μόλις βγει από την ψειρού. 

Για να μη τα πολυλογούμε, η Saraya, πάει στο Αμέρικα, γίνεται για λίγο ξανθιά μπίμπο, αλλά ακόμα διακρίνονται σημάδια δυσκοιλιότητας, μιας που ο μάστορας Hutch (aka VinceVaughn) δεν μας αφήνει να ηρεμήσουμε λιγάκι. Στο τέλος το ατίθασο γκομενάκι θα τα βρει με τον εαυτό της, και ο θρύλος της Paige μόλις ξεκινά στο Αμέρικα και στον μαγικό κόσμο του WWE.

Άσχετο αλλά σχετικό. Περιμένουμε το τελευταίο επεισόδιο GameOfThrones για να σχολιάσουμε αναλόγως. 
Δείτε το trailer του Fighting with My Family εδώ


Ατάκες / Memorabilia: 
Do it for your family.
We 've been fans since you had hair.
Do you see yourself as a 6 inch action figure?
I wish Zak was coming with me.
Is that the life you want for your brother?
Wrestle with your family and be happy. That's how this ends for you.
I 'll see you later sex-tape.
You are a Kinght. Wrestling is in your blood.

Εναλλακτικός Τίτλος / Alternative Title:
Γκολ και ξύλο.
WWE manual
Για την οικογένεια ρε γαμώτο.
the Freak from Norwich
Wrestlemania made in UK.

Χρήσιμα links / Useful links:
Fighting with My Family

No comments:

Post a Comment