05 April 2015

The Loft (2014)



The Loft, κυρίες και κύριοι. 

Βαθμολογία: Κερατο-ιστορίες. 
             
Μιας που η αρχή έγινε με το TheLittleDeath, ας το πάρει το kinko-ποτάμι και ας συνεχίσουμε με μια άλλη ταινία που έχει λίγο σαδο/μαζοχισμό αλλά και λίγο μυστήριο. TheLoft λέγεται το διαμέρισμα των κερατάδων φίλων και ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή. 

5 φιλαράκια και βαριεστημένα σύζυγο-αμερικανάκια δεν έχουν τι να κάνουν για να περάσουν την ώρα τους μέχρι που ο ένας ‘φίλος’ αρχιτέκτονας έχει την ιδέα της χρονιάς και λέει στους άλλους 4 καθυστερημένους: «Μάγκες μην ανησυχείτε και σας κανόνισα όλους. Θα έχουμε από κοινού ένα διαμερισματάκι, για να μην ξοδευόμαστε σε μοτέλ, ξενοδοχεία, σαμπάνιες, κτλ όταν θα βγάζουμε τα γούστα μας. Ορίστε και το κλειδί σας.»

Φυσικά - πάνω απ’ όλα η ευκολία μας - τα 4 κωθώνια δεν το πολυσκέφτηκαν και η ιδέα του πηδήκουλα Vincent (aka KarlUrban) φάνηκε τουλάχιστον δελεαστική. Κάπως έτσι ξεκινάει να μετράει χιλιόμετρα απιστίας και κιλοβατώρες αμαρτίας το διαμέρισμα των 5 φίλων, με διάφορες παρδαλές πεταλουδίτσες της νύχτας να κόβουν τιμολόγια γιατί για να λέμε και του στραβού το δίκαιο έχει καλή θέα το άτιμο το Loft.

Όλα καλά και όλα ωραία, το κέρατο πέφτει σύννεφο, οι κυρίες των κυρίων το χαβά τους και τον ύπνο του δικαίου, μέχρι που φυσικά ένα κάπως δυσάρεστο γεγονός έρχεται να ταράξει την ηρεμία της κερατο-φωλίτσας. Μια ξανθούλα είναι στο lofto-κρεβάτι, δε κουνιέται, δε μιλάει, δε λαλάει. 

Εεε μετά από αυτό, παρακολουθούμε μια ψιλο-αναστάτωση στις τάξεις της αντροπαρέας για να βρεθεί τρόπος να ξεμπλέξουμε από αυτή τη σκατο-κατάσταση και να δούμε τι θα κάνουμε με το ξανθο-πιπίνι. Όλοι ανεξαιρέτως είναι ένοχοι μέχρι να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης και να λάμψει η αλήθεια.

Περισσότερα στην οθόνη του υπολογιστή σας, εκτός αν σας κόψει και σας λίγο και συνδέσετε το καταραμένο το HDMI καλώδιο με την τηλεόρασή σας και έχετε μια κάπως πιο αξιοπρεπή προβολή. 1 ώρα και 33 λεπτά ο ιδανικός χρόνος για ταινία μυστηρίου λέμε και το τονίζουμε με έμφαση. Στη 1:08 η αποκάλυψη. Καταρρέει το σύμπαν...

Bonus: Πανδαισία του απόλυτου οξυζενέ-ξανθού made in Australia στις οθόνες σας. Ψηφίζουμε RachelTaylor δαγκωτό, χωρίς δεύτερη κουβέντα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δείξουμε την πόρτα της εξόδου στη RhonaMitra. Και ας μας στοιχίσει κάτι παραπάνω. Χαλάλι σου βρε Rachel. Όλα τα λεφτά λελούδια.

Ηθικό δίδαγμα: Μπορούν να πραγματοποιηθούν άπειρες μελέτες για την ‘καταστροφική’ δύναμη του απόλυτου οξυζενέ-ξανθού. Το αποτέλεσμα όμως είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Απλά σκύψτε το κεφάλι και παραδεχτείτε το.   

Μας άρεσε: Ναι.

Να τη δω? Ναι.

Ατάκες / Memorabilia
We ‘re in this together, we ‘ll get out of it together. OK? Because we are friends. Agreed?
With people you love, they are the only ones who can hurt you. (πες τα ρε Rachel!!!)
Every fat chick has a good looking friend. (Yeap, νόμος της φύσης!!!)
Is it still too scary for your Luke?
You are a sick fuck.
Maybe in another life. (ταράμ τατάμ...)

Εναλλακτικός Τίτλος / Alternative Title:
Blonde power.
Bro-Code Vs Blondes
Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους οχτρούς.
Ο ψεύτης και ο κλέφτης (και ο κερατάς…) τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

Χρήσιμα links / Useful links:

No comments:

Post a Comment