20 May 2017

Table 19 (2017)

Ξεκινάμε δυναμικά και αυτό το Σ-Κ, ενώ περιμένουμε να μας αφήσει και ο Μάιος και να πάμε με τα μπούνια στο καλοκαίρι. “Αυτό το καλοκαίρι” που λένε και κάποιοι, θα είναι ένα μαγικό καλοκαίρι. Ένα φανταστικό καλοκαίρι. Άιντε να δούμε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μια κάπως ίου-ίου εβδομάδα με 2-3 γεγονότα να τη σημαδεύουν ανεξίτηλα. Ο μάγκας coolAlexis επανήλθε από ταξιδάκι (ξανα-πήγαμε Κίνα…) και μπουμπούνηξε μνημονιάρα να σφυρίζουνε τα αφτιά των Ελληναράδων για άλλα 3-4 χρονάκια. Για τους ιντερνετο-ψαγμένους και τους κολλημένους με τα torrents, είχαμε άλλη μια μεγάλη απώλεια, μιας που το πολυ-αγαπημένο ExtraTorrent μας άφησε μονάχους από τις 17.05.2017. Ιστορική μέρα για το download - κοινώς το “κατέβασμα” έγινε πιο φτωχό. Όπως μας ενημερώνουν και οι διαχειρηστές του site, ET has shut down permanently - και 'μεις κλαίμε με μαύρο δάκρυ. Άλλο ένα δάκρυ μας ξέφυγε για τον πολυ-αγαπημένο ChrisCornell, ο οποίος ως κλασικός βραχνιασμένος ροκάς μας την έκανε και αυτός με ελαφρά. Επίσης στις 17.05.2017. Μαύρο και άραχνο το 17 βλέπω.

Για να ελαφρύνουμε όμως το κλίμα, πάμε στα δικά μας, τα κινηματογραφικά. Χαλαρή, ολίγον ξενέρωτη ελαφρο-κωμωδία, είναι η πρότασή μας για το Σ-Κ. Τραπέζι 19, ή στην αγγλικήν Table 19. Μία από τις πολλές ταινίες που πραγματεύονται το γάμο και κυρίως το γαμο-τράπεζο - κοινώς δεξίωση - που ακολουθεί μετά το μυστήριο.

Στην ας την πούμε κωμωδία καταστάσεων - ή πιο συγκεκριμένα γαμο-κωμωδία, επικεντρωνώμαστε στο τραπέζι 19 και όλους τους κουκουρούκου τύπους που κάθονται εκεί. Ο καθένας έχει τη δική του καμένη ιστορία να διηγηθεί, με αρχηγό την EloiseMcGarry (aka AnnaKendrick).

Μαζί με την ευερέθιστη Αννούλα, κάθονται μια νταντά (η νταντά της νύφης…), ένας φυλακόβιος, ένα ξαναμμένο λυκειόπαιδο και ένα ασπρόμαυρο ζευγάρι. Πολλά και άλυτα φαίνονται τα προβλήματα του τραπεζιού 19, αλλά μέσα από αυτά το μαγικό παρεάκι των 6 θα καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή και να βρει το δρόμο του - στη ζωή που έχει διαλέξει να ακολουθήσει ο καθένας τους. 
 
Δείτε το trailer του Table 19 εδώ

Ατάκες / Memorabilia: 
This is a great table. It's a great one.
What if you came here for a different reason today? What if you went away with something better?
It happens more ofter than you think.
You are Romeo and Juliet and we all wish you the same happy ending. (Ωραίοςςςς...). 
Understaffed!

Εναλλακτικός Τίτλος / Alternative Title:
Τάβλα 19
Το γαμο-τράπεζο
Ο καθένας στον κόσμο του
Κουκουρούκου

Χρήσιμα links / Useful links:

No comments:

Post a Comment