05 May 2017

Gifted (2017)

Χαιρετίζουμε και συνεχάμε τον αγώνα μας στον πολυαγαπημένο Μάιο. Γεμάτος μήνας με 4 εβδομάδες και κάτι ψιλά, ώσπου να έρθει και ο καλοκαιρινός Ιούνιος.

Σήμερα δε θα πούμε πολλά πολλά, μιας που έχουμε τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Βόλο (κάπου εκεί στα τσιπουράδικα...) μεταξύ των 2 γυπαετών. Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε είχαμε και μια ανακοίνωση που κάπως μας ξένισε και μας παραξένεψε. Ολοκληρώθηκε λέει η περιβόητη αξιολόγηση με “τεχνική συμφωνία”. Δηλαδή, μάλλον δεν “ολοκληρώθηκε” ακόμα, μιας που δεν πέσανε επίσημες τζίφρες. Ο coolAlexis ετοιμάζεται για ακόμα ένα ταξιδάκι στην Κίνα, ενώ συνεργάτες και δούλοι θα κάνουν το παν, για να φέρουν τα νέα μέτρα προς ψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο μετά τις 15 Μαΐου. Προβλέπεται μεγάλος χαβάς - κλασικά!.

Στα δικά μας τώρα, το Σ-Κ θα πρέπει να είναι χαλαρό και προτείνουμε μια οικογενειακή ιστορία, από τις χαλαρές και άπειρες που έχουν δει τα ταλαιπωρημένα ματάκια μας όλα αυτά τα χρόνια.

Το εργάκι λέγεται, Gifted, που με μια απλή μεταφρασούλα μπορούμε να το πούμε “ο/η Προικισμένος/η”. Προικισμένος, όχι εκεί που νομίζετε, αλλά λίγο πιο πάνω.

Είπαμε, χωρίς πολλά πολλά, ένας θείος με την gifted ανεψιά του κάνουν αγώνα για να μη χωριστούν και να μείνουν μαζί. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η μάνα/γιαγιά του θείου/ανεψιάς, ολίγον αυστηρή και ξινή θέλει το καλύτερο μέλλον για το αγγόνι της.

Ο θείος και η ανεψιά θέλουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, μιας που το στραπάτσο της αδικοχαμένης “αδερφής/μαμάς” ήταν μεγάλο. Από την άλλη, η γιαγιά έχει τα λεφτά και το κονέ για να μας κάνει τη ζωή πατίνι. Η ανεψιά/εγγονή έχει μια κλίση στα μαθηματικά και η γιαγιά θα κάνει τα πάντα για να έχει υπό την προστασία της - και τις διαταγές της - αυτόν τον μικρό ξανθο-μπούμπουρα Αϊνστάιν.

Χαλαρό εργάκι για όλη την οικογένεια με πολλά μηνύματα, όπου ο ChrisEvans στο ρόλο του θείου FrankAdler, αφήνει την ασπίδα του και τη στολή με το μεγάλο Α, και παίζει σε μια light εκδοχή των αγαπημένων “οικογενειακών ιστοριών”. 

Δείτε το trailer του Gifted εδώ

Ατάκες / Memorabilia: 
Nobody likes a smart-ass.
Fred! Fred! Fred! Fred!

Εναλλακτικός Τίτλος / Alternative Title:
Ξανθο-μπούμπουρας Αϊνστάιν.
Απλά μαθηματικά.
Οικογενειακές Ιστορίες με λίγη άλγεβρα.

Χρήσιμα links / Useful links:
Gifted
Marc Webb
Chris Evans
Mckenna Grace

No comments:

Post a Comment