30 March 2016

The Walking Dead - S6E15 - East

East, κυρίες και κύριοι.

Βαθμολογία: Κουλουβάχατα.

East και στα ρημαδο-ελληνικά είναι σα να λέμε Ανατολή. Ποιά Ανατολή ρε παίχτες-ντεμέκ σεναριογράφοι? Εδώ πάμε για Δύση και ακόμα παραπέρα.

15ο επεισόδιο του 6ου κύκλου, και τα πράματα σκουραίνουν αλλά για ακατανόητους λόγους.

Η θεία Carol κάνει βόλτες με το κομποσκοίνι στα χέρια και ξεπαστρεύει κόσμο σα να καθαρίζουμε κολοκυθάκια για ένα μιαμ-μιαμ μπριάμ (ή τουρλού για τους ψαγμένους στη μάσα).

Τα πράματα παίρνουν μια λάθος τροπή, μιας που ο ξεροκέφαλος και πάντα άπλητος φίλος μας, σκιουρο-κυνηγός Daryl το παίρνει κάπως προσωπικά το θέμα και πάει στα δάση και στις ερημιές να ξεμπουκώσει την αγαπημένη του βαλίστρα σε όποιον άτυχο Savior βρεθεί μπροστά του - με κύριο στόχο τον μισο-καμμένο ασχημομούρη Dwight.

Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο απέθαντος (μη λες πολλά πολλά...) ήρωας Glenn και η αγαπημένη σοκολατούχα katana-Michonne πάνε να βρούν τον λερωμένο Daryl και την πατάνε σα γατάκια. Σα κλασικό τσιμπουρο-γκομενάκι κολλάει και η σπανιόλα πιπινο-Ροζίτα ζητώντας και αυτή εκδίκηση ενώ δε ξέρει ούτε καν που βόσκουν τα γελάδια.

Στα καπάκια, ο ήρωας σερίφης Ρικ παίρνει τον Morgan και πάνε βολτίτσα στας εξοχάς για να βρούνε και καλά την θεία Carol, η οποία μας έγραψε (όχι στα π@π@ρι@ της...) ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν θέλει να την ακολουθήσουμε και να ψάξουμε να τη βρούμε. Αφού δε θέλει ρε Ρικ? Εσύ τώρα γιατί τρέχεις σα τον παλαβό?

Μ' αυτά και μ' αυτά χαλάει το παρεάκι και μένει και η Αλεξάνδρεια ανοχύρωτη. Στο τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου μυριζόμαστε πάρτυ και αίμα. Αίμα και πάρτυ.

Ο Glenn έκανε μεγάλη προσπάθεια και δεν του έπεσε το σαπούνι στο ντουζ, αλλά δεν είπαμε και αντίο με τη γκαστρωμένη Maggie την οποία βλέπαμε από το πλάγιο καθρεφτάκι να μένει με το στόμα ανοιχτό ενώ οι πύλες της Αλεξάνδρειας έκλειναν και ίσως κάποιοι που βγήκαν για βόλτα να μην ξαναγυρίσουν σώοι και αβλαβείς.

Ως την επόμενη εξόρμηση, υπομονή και επιμονή. Οχυρωθείτε και ετοιμαστείτε για μάχη, όπως είπε και ο 3ις μέγιστος σερίφης @ρχιδαράς Ρικ.

Τα λέμε σύντομα με το τελευταίο επεισόδιο για τον 6ο κύκλο της μαγικής Νεκρο-Περπατο-σειράς.

No comments:

Post a Comment