07 September 2014

The Possession Of Michael King (2014)



The Possession Of Michael King, κυρίες και κύριοι.

Βαθμολογία: Δαιμονική 

Κλασσικό Αμερικανάκι ο Michael χάνει σε ένα τραγικό ατύχημα την γυναίκα του (Samantha) και αρχίζει να αναρωτιέται αν υπάρχει Θεός, Άγγελοι, Διάβολος, Δαίμονες, προσκαλώντας τους όλους σε ένα To Know Us Better στο πολύ ωραίο διώροφο σπίτι του.

Κάπου πάνω στην απελπισία του και στη δυσκολόπεπτη χυλόπιτα, μιας που κανείς δεν εμφανίστηκε στο πάρτι (κρίμα και είχα κάνει τόσες ετοιμασίες…), ξεκινά και παίρνει σβάρνα όλους τους παπαρο-σκιτζήδες που ανταποκρίθηκαν σε μια internet-ική αγγελία. 

Εκεί, κάπου μεταξύ οργίων σε υπόγεια και βιολογία βατράχων ένας Δαίμονας που δεν είχε τι να κάνει εμφανίζεται και κάνει τη ζωή του Michael λίγο άυπνη, λίγο κουραστική, λίγο πρωτότυπη μέχρι τελικά η Samantha (ή το φάντασμα της Samantha, ή η φωνή της Samantha) να δώσει τη λύση. 

Το σπίτι σμπαράλια αλλά το παραβλέπω και δεν το σχολιάζω μιας που ακούμε φωνές από το υπερπέραν και τα κάνουμε όλα κομφετί. 

1 ώρα και 20 λεπτά στο περίπου με λίγα σημεία ενδιαφέροντος, όπως η ωραία συλλογή από κάμερες του Michael, η γυάλα με όλα τα μυρμήγκια που καθάρισα με το χέρι παρακαλώ, καθώς και η παντελής έλλειψη Αroxol-Raid και λοιπών κατσαριδοκτόνων. 

Εκπλήξεις: Καμία απολύτως. Σκοτώνεις το ένα μυρμήγκι και το άλλο εμφανίζεται ως δια μαγείας. Ρε Michael, αφού είναι άπειρα τα σκασμένα, γιατί χολοσκάς?

Ηθικό δίδαγμα: Αν πας γυρεύοντας, κάποια στιγμή θα σε φάει η μαρμάγκα (ή η μυρμάγκα). 

Ηθικό δίδαγμα 2: Αν πέσει ένα κέρμα στο δρόμο, μην σκύψετε να το πάρετε. Ψάξτε στην τσέπη σας για άλλο.

Να το δω? Χμ...η απόφαση είναι δική σας. Εγώ απέχω.

Ατάκες / Memorabilia:
You hear him… you don’t answer.

Εναλλακτικός Τίτλος / Alternative Title:
Ο Μυρμηγκο-Δαίμονας
O Βασιλιάς Μιχάλης (aka Michael King) δαιμονισμένος

Χρήσιμα links / Useful links:

No comments:

Post a Comment